Bloga

Partidu gogorra, noraezean dabilen talde batentzat Partizipaziozko Junior Neskak (58-23)

Seigarren partidua jolastu zuen Partizipaziozko Junior Neskek, Majori kiroldegian goizeko 10:45 Ordizia herrian. Aurreko partiduan Lasarte-Orian jolastu zuten, eta Ordizia K.E talde gogorra izan zen, eta ez genuen gutxiago espero beraien zelaian.

Lehenengo laurdena indarrez atera zen Ostadar S.K.T taldea eta naiz eta 9 puntu soilik sartu lehenengo laurdenan, aukera ezin hobeak eduki zituen. Etxekoak aldiz Ordizia K.E. beraien jokua egin zuten 40 minutuko zona bat 2×1 salto egiten eta transizioan azkar ateratzen, 18 puntu sartu zituen eta laurdenik orekatsuena izan zen, aukera bazituela ikusi zuen Ostadar S.K.T taldeak.

Bigarren laurdena berdintsuago egon zen BKL Igartza taldea erosoago zegoen zelaian, transizioetan gogor ibili ziren eta min haundia egin zion Ostadar S.K.T -ri. Azkeneko 2 minutuetan 4 puntu sartzeko gai izan ziren lasarteko neskak eta emaitza orekatzea lortu zuten, 8-8 bigarren laurdenean. Deskantsura 10-18.

Hirugarren laurdena, zailena bihurtu zen, laugarren minutuan, BKL Igartza taldeak 9-2ko partzial bati esker partiduari buelta emanteko gai izan zen 16-6 laurdena irabazi eta gainera markagailuan lehenengo aldiz aurretik jarri ziren. 26-24 azken laurdenaren faltan Ostadar S.K.T bi puntu behera.

Azken laurdena, azken aukera. Bi taldeak gogotsu atera ziren, baina Ostadar S.K.T irabazi zu zuen laurdena, 13 puntu sartuz, etxeko taldea 2 soilik. Indarrean ibili ziren bi taldeak baina BKL Igartza ez zuen lortu saskiratzea, eta horrela garaipena Lasarte-ra joan zen. Amaierako emaitza 28-37.

Endika Marrahi entrenatzaileak dioenez:

Ez gera gai izan taldean jolasteko, bakoitza bere bidetik ibili da. Ez degu zortea eduki urrutiko tiroetan, beraiek oso gogorrak izan dira eta defentsan ez degu gure lana egin eta erreboteak ez gera gai izan hartzeko. Amore eman degu hasieratik eta hori ezin degu inoiz egin… Indar berritzera eta hurrengo partidua prestatzera. GoOstadar!

Tiros Libres: 8/2

Faltas: 8 Ordizia / 5 Ostadar

Lehenengo Laurdena (1) 18-9  Bigarren Laurdena   (2)  14-5

Hirugarren Laurdena (3)  14-7  Laugarren Laurdena (4) 12-2

Bukaerako Emaitza: 55-23

Quinteto Inicial:  Leire Trejo (0), Maddi Rudi (2), Irantzun Agirre (3), Andea Maiza (6), eta June Negredo (4)

Ainhoa Alberdi (Lesioa), Jone Castro (2), Nere Zulaika (0), eta Stefany Jacobs (4), Nahia Arruti (2) Kadeteak: Aroa Marin (0) eta Lide Hidalgo (0)

Hurrengo astean etxean jolasten du Partizipazioko Junior Neskak, larunbata goizeko 09:30 Maialen Chourrat Kiroldegian, Beasainen aurka.